Mire figyeljünk babakocsi választásakor?

babakocsi és kisgyermek

Annak megválaszolásában, hogy melyik lesz számunkra a tökéletes babakocsi, melyik fog ténylegesen kiszolgálni minket, elsősorban tudni kell mérlegelni a saját szempontjainkat. Először is, nekünk a párunkkal milyen az életmódunk?

Sokat kirándulunk, szeretünk terepen lenni, amikor csak időnk engedi, vagy inkább a városban szeretünk sétálgatni? Esetleg tervezünk majd a babakocsit tolva rendszeresen kocogni is? Egyben szeretnénk a különböző korokra tervezett babakocsi típusokat megvásárolni, vagy szépen sorban külön? Ikreket várunk vagy egy újszülött érkezik a családba?

Talán első körben ez a néhány kérdés az, ami segít a saját önismeretünk fényében kiválasztani a hozzánk illőt. Miután ezeket letisztáztuk, már szűkíthetjük a keresési opcióinkat, ám az internet és a boltok kínálatai még ezesetben is eláraszt a temérdek lehetőséggel. Nem beszélve a formákról, színekről, méretekről, stílusokról és a súlyokról. Persze, miután a technikai szempontokra fény derült, az ízlésünk lesz talán az egyik mérvadó a továbbiakra nézve. Unisex verziót szeretnénk, vagy amennyiben kislány érkezik, bátran bevállalunk egy egyértelműen csajos választást, egy rózsaszínes opciót például?

Amennyiben nem egyértelműen kislányos színvilágot választunk, az később nem fogja komplikálni a dolgokat, mivel egy kék, vagy egy fekete babakocsiba ugyanúgy illik kislány és kisfiú baba is. Persze ez már költség és tervezés kérdése, azt vállalunk be, ami nekünk fontos és komfortos. Amennyiben a vizualizálás lesz a döntő, fontos, hogy nézelődjünk, főleg, ha nem bánjuk, hogy ezzel el kell töltenünk némi időt, mire kialakul a tökéletes elégedettséget okozó választás.

A nézelődésünket már otthonról kényelmesen elősegítik a honlapok, ahol tét nélkül böngészhetünk a kínálatok tengerében. Egyik legnépszerűbb bababolt a mamilla.hu, személyesen is elmehetünk a boltjukba, de online is kiválaszthatjuk a legjobb babakocsit! A választék a minőségen túl nagyon divatos és korszerű, egy modern fiatalos anyuka biztosan megtalálja itt a számára tökéleteset!

Related Post