Otthoni védelmi rendszer kerítés és egyéb lehetőségek által

kerítés a ház előtt

A lakóövezetünkben egyre több személytől jutott el hozzám az információ, miszerint közbiztonsági gondok vannak a környéken, és több ember számára aggállyá vált, hogy tulajdontárgyaik, vagyonuk biztonságban vannak-e a betörőktől. Mivel nem mindig vigyázunk erre eléggé, én elhatároztam, hogy teljes védelmet biztosítok otthonomnak egy sokkal megbízhatóbb kerítés építésével.

A Kerítésland által forgalmazott gyártmányok közül egy olyan zárt kerítést választottam, amely kifejezetten olyan kerti elemeket véd és takar, amelyeket nem kell állandóan látnom, és ezzel együtt eltakarja a kert bizonyos környékét azok elől, akiknek ez nem kell látható legyen az utcáról.

A kerthez tartozó fém kerítés beszerzése mellett riasztóval erősítettem meg az otthoni biztonsági rendszert, és többek között a látvány szempontjából különböző növényeket helyeztem el a kerítésen. Egyébként ezeket a növényeket előnyös választásnak tartom, mert amellett, hogy látványosak, egyben megfelelően burkolnak is. A védelem kiterjesztése érdekében becsületes tervnek számít egy kamera rendszert és fényvisszaverőt beépíteni az ajtók köré, hogy ha behatolást szerveznek, akkor biztosan kigyulladjon a fényjelző lámpa, és ez egy olyan erőfeszítés, amely simán elriasztja a betörőket, miközben nem kell erőltetni, hogy elfussanak a mi beavatkozásunk miatt. Sokan közülünk általában kiegészítjük ezt a védelmi rendszert egy igazi házőrző kutyával.

Ezzel a biztonságos védelmi rendszerrel, melyben a kerítés is fontos szerepet játszik, egyértelműen biztonságosabb a házunk, mint korábban volt, így egyértelműen éreztem a változtatás szükségességét.

Related Post