Miért a VPS a kiváló választás?

vps, laptop asztalon növényekkel és pohár víz

A VPS privát felhasználásra alkalmas szerver a szerverfarmon belül. Különböző tárhelymérettel igényelhető, az alapján meghatározott havidíjjal.

A VPS előnyei között szerepel, hogy költséghatékony, megrendelést és kifizetést követően gyorsan elkészül, és bármikor igény szerint növelhető vagy csökkenthető a memória vagy a tárhely mérete. A szolgáltató kínálatában max. 100 GB mérettel, 8-16 GB memóriával, 4-10 processzormaggal rendelkező VPS-ek vehetők igénybe.

A VPS-hez tartozó kezelő admin felületen számos elérhető funkcióval lehet élni, ide tartozik telepítés/újrateleptés az op. rendszerrel, az adatmentés beállítása, a konzolhasználat, a szerver futásának szabályozása, virtuális és privát hálózatok kezelése, tűzfalbeállítások, és a különböző SSH kulcsok letöltése is. A cég weboldalán könnyen ki tudjuk választani a számunkra ideális szerverméretet a feltüntetett összehasonlító táblázat és más lényeges információk segítségével.

A szervertermekben 1 Gbites internet, két nagy teljesítményű generátor, ThermoKey hűtőrendszer, és folyamatosan, többszörösen biztosított áramellátás gondoskodik a VPS szerverek üzemeléséről. Ezenkívül 24 órás rendszerfelügyelet biztosított, beleértve hibáról való értesítést követően azonnali hibajavítást is.

Related Post