Vigye magasabb szintre a mosási rutinját az illóolaj által

illóolaj

Amikor összegyűlik a sok házimunka, számos ember a lehető leggyorsabban szeretne túl lenni rajta. De azok számára, akik szeretnek megállni és megszagolni a rózsákat, az illóolaj használata fel fogja dobni a mosási élményt.

Hogyan adjunk illóolajokat a ruhákhoz?

Ha egy illóolaj keveréket szeretne hozzáadni a mosógéphez, egyszerűen csepegtessen néhány cseppet közvetlenül a mosószerbe vagy kedvenc természetes öblítőjébe. Arra viszont figyelni kell, hogy az illóolajokat ne csöpögtesse közvetlenül a vízbe vagy a ruhákra, hiszen ez könnyen foltokat okozhat.

Egy másik lehetőség a szárítás során hozzáadni közvetlenül a gyapjúszárító labdához. Mielőtt betenné ebbe a ruhákat, járassa a gépet a szárítókkal egy kis ideig, majd adja hozzá ruháit, és szárítsa meg a szokásos módon.

A luxus az életben néha nagyon egyszerűen megvalósítható, például belebújva a szárítógépből frissen kihúzott takaró melegébe, vagy élvezni a levendulamezők illatát, miközben felveszi kedvenc pulóverét. Némely csodás és egyszerű olajkeverék, képes az életet luxussá alakítani egy rövid időn belül.

Néhány kedvenc szagromboló illatunk olyan tiszta illatot kínál, amely tökéletes mindenhez, ami a tornatáskában és azon kívül található. Ha az élet citromot ad, tegye a szennyesbe, hogy mesésen friss citrusos aromát kapjon. Továbbá nyugodtan lehet kísérletezni saját illóolaj kombinációkkal, amelyekkel nagyon különleges, egyedi illatokat lehet megalkotni.

Bár rengeteg típus van, amelyek kiválóan alkalmasak a mosáshoz is többek között, vannak olyanok, amelyeket inkább kerülnie kell, hiszen némelyek foltot okoznak. Ennek az oka az eredeti növényi anyagoktól származó, természetesen előforduló sötét vagy sárga színben keresendő. Ahelyett, hogy megkockáztatná, hogy színes olajfoltok jelenjenek meg a ruhadarabokon, a legjobb, ha elkerüli ezeket.

Related Post