Hogy néz ki a műfű a teraszon?

műfű teraszra ingatlanon

Kevesen tudják elképzelni, hogy hogyan lehetne lakásukból egy stílusos, modern, otthonos és kicsit izgalmas platformot teremteni. Nem is az a gond, hogy az emberek nem rendelkeznek egyedi stílussal, jó ötletekkel, egyszerűen csak nem tudják, hogy mi mutatna a legjobban az ő saját otthonukban – ezért is érdemes pörgetni a Pinterestet és lakberendezési témájú magazinokat olvasgatni.

A lakberendezés egyik új vonulata a műfű teraszra, egy új trend, ami lehetővé teszi, hogy behozzuk a természet hangulatát a legszürkébb panellakásokba is.

A műfű teraszra helyezve jól mutat bármilyen műpázsit választása esetén. Itt nem kell annyira törekedni a természetességre, mint a kertekben. A kertben lehelyezett műfüvek esetében sokszor hajazni igyekszenek a gyártók az eredeti gyeptéglákra azáltal, hogy keverik az azokon található műfüvek szálának formáját, hosszát, színét.

A műfű teraszon lehet akár teljesen egyszínű is, a lényeg, hogy egy zöldövezetre hajazó végeredményt kapjunk akkor, amikor kilépünk a lakásból a szabadba.

A műfű teraszra helyezve nem csak akkor mutat zseniálisan, ha lakások erkélyén kap helyet, hanem akkor is, ha családiházak kertből lakásba vezető teraszán képez átmenetet a teljesen természetes és a stilizált között. A terasz ideális választás a műfű számára, mivel egyenletes a felülete.

Lehelyezése esetén egyáltalán nem kell bajlódni a talaj kiegyenlítéssel, se semmilyen olyan feladattal, mellyel kültéri platformokon foglalkozni szokás, itt elég, ha egyszerűen csak letesznek alá egy csúszásgátlót. A műfű teraszainkon nem okoz gondot még takarítás szempontjából sem. Kimosható, mint ahogy az a szőnyegekkel is megtehető, csak ezekhez speciális tisztító folyadékot kell venni.   

Related Post